--Ponykamp 2019 juli - Manege Soethout

Ga naar de inhoud

--Ponykamp 2019 juli

Oostelbeers, juli 2019


    
Geachte Ouders, Beste Jongens en Meisjes,

Nog even en het is weer zover. Dan begint weer het Ponykamp. Daarom nog even een kort bericht met daarin een aantal belangrijke zaken.

Zorg ervoor dat je zeker de volgende spulletjes bij je hebt:
- laarzen en goeie schoenen voor de spelen in het bos
- een cap  (VERPLICHT TIJDENS HET RIJDEN)
- genoeg schone sokken
- zwemspullen
- toiletbenodigdheden
- regenkleding
- zaklamp ( + extra batterijen)
- paardenborstels, zweepje etc.
- vuilniszak met je naam voor wasgoed
- stretcher of matras om op te slapen (geen 2 persoons)
- slaapzak o.i.d.

Het is zeer verstandig om in laarzen, caps, borstels en kleding je naam te schrijven, zodat je steeds je eigen spullen terug kunt vinden.

De laatste avond wordt er naast de bonte avond een groot Gala feest georganiseerd. Dus heb je een leuke act/ optreden in gedachten dan kun je die thuis al oefenen en anders helpen wij je mee. Daarna is het afsluitende Galabal! Het is natuurlijk leuk als de kinderen voor deze avond een mooi outfitje bij hebben. Mocht uw kind medicijnen gebruiken of extra aandacht nodig hebben voor het een en ander, wilt u dit dan alstublieft direct melden bij aankomst bij de leiding. Als uw kind geen zwemdiploma heeft worden wij hier graag van op de hoogte gesteld. Wij kunnen hier dan rekening mee houden.

De kinderen worden op zondag ochtend omstreeks 10.30 u. verwacht. Vrijdag om 14.00uur beginnen wij met de springwedstrijd, hierbij zijn de ouders van harte welkom. Daarna willen rond 17.00 uur het kamp afsluiten. Het is inmiddels al traditie geworden dat we samen met de ouders de video die tijdens de kampweek gemaakt is, bekijken.

Naast dat de kinderen van ons heel de dag voldoende drinken en op z’n tijd wat lekkers krijgen, vinden ze het vaak ook leuk om iets lekkers te kopen in de kantine. Dit kan 1 x per dag na het avondeten. Wij vragen dan om zondag het zakgeld aan ons af te geven. Wij noteren wat ze besteden en wat ze over hebben krijgen ze vrijdag weer terug. Op deze manier kunnen ze hun zakgeld niet verliezen.

Als het goed is hebben jullie de aanbetaling van €100,- al voldaan. Het resterende bedrag van    €195,-- kan worden voldaan wanneer u uw kind brengt of eerder door overschrijving.

Stortingsmogelijkheid: Rabobank Oirschot  NL 79 RABO 013.88.10.192

Als U tenslotte nog vragen heeft, neemt u dan alstublieft contact met ons op. Rest ons nog U allen een prettige vakantie toe te wensen en voor de jongens en meisjes:
van harte welkom en een heel fijn ruiterkamp toegewenst!

Met vriendelijke groet,

Albert en Michiel Soethout

manege soethout telefoon 0499 575593
Terug naar de inhoud