--Ponykamp info jan bewaar - Kopieën - Manege Soethout

Ga naar de inhoud

--Ponykamp info jan bewaar - Kopieën

Ponykamp > Bewaar
Januari  2021

Geachte Ouders, Beste jongens en meisjes,

Ondanks de strenge maatregelen van dit moment, hebben wij er het volste vertrouwen in dat het tegen de zomervakantie allemaal weer een stukje soepeler is en dat wij net zoals vorig jaar gewoon de ponykampen mogen organiseren. Daarom wordt binnenkort de online inschrijving ook weer geopend.
Alle kinderen tot 17 jaar kunnen hieraan meedoen.

De kampen zullen dit jaar gehouden worden in de week van:

25 juli t/m 30 juli
1 aug t/m 6 aug
22 aug t/m 27 aug

De kampen beginnen op zondagochtend. We verwachten de kinderen om 10.30 uur waarbij we u hopelijk mogen ontvangen met een kopje koffie. De kinderen slapen in grote tenten en wanneer iedereen een plaatsje heeft gevonden gaan we beginnen met de verschillende activiteiten. Natuurlijk staat paardrijden voorop deze week. Ieder kind krijgt een pony of paard toegewezen waar hij of zij deze week voor mag zorgen. Dat wil zeggen borstelen, zadelen e.d. Elke dag wordt er 2x gereden, in het bos of in de manege voor nog wat extra instructie, behalve op woensdag. Dan rijden we maar 1x want dan gaan we in de middag zwemmen.

Behalve paardrijden staan er natuurlijk ook vele andere leuke dingen op het programma. Er zijn spannende bosspelen en activiteiten in de avond op de manege. Ook houden we een disco-avond en natuurlijk ook een dropping. De laatste avond is er natuurlijk weer een bonte avond. Ook organiseren we aan het einde van het kamp weer een echte springwedstrijd waar alle kinderen aan mee kunnen doen. Of dat dit jaar met of zonder publiek is laten we nog even in het midden, omdat we nog niet weten of er dan publiek is toegestaan. Hier komen we later op terug. Het kamp is iig op vrijdag rond 17 uur weer afgelopen en hopen dit gezamenlijk af te kunnen sluiten.

Onze manege grenst aan een prachtig natuurgebied zodat we geen wegen over hoeven te steken tijdens de bosritten. Uiteraard is continue deskundige leiding aanwezig.

De kosten van het kamp zijn : € 300,00 (dit is incl. de film op usb)

Omdat de belangstelling groot is en wij per week maar een maximumaantal kinderen kunnen ontvangen, houden wij de volgorde van opgeven aan.

Vanaf zaterdag 6 februari gaat de inschrijving open vanaf 16 uur voor onze vaste klanten, uiteraard zijn ook weer de kinderen welkom die hier graag op kamp komen die normaal gesproken elders rijden, maar door de vele aanmeldingen van vorig jaar hebben wij besloten eerst onze eigen klanten de kans te geven en andere kinderen in kunnen schrijven vanaf maandag 8 februari.
Inschrijven kan online via onze site www.soethout.nl. U krijgt hiervan een bevestigingsmail indien u deze niet heeft ontvangen check dan even je spam mail en anders neem even contact met ons op.  Bij inschrijven vragen wij U een bedrag van € 100,00 te voldoen, de rest voor aanvang van het ruiterkamp. Indien U vragen heeft kunt U natuurlijk altijd bij ons terecht. Vraag het gerust!

Let wel: Uw kind is pas opgegeven wanneer u de aanbetaling heeft betaald en wordt zonder medische redenen niet terugbetaald. Indien het kamp geannuleerd moet worden i.v.m. Corona maatregelen krijgt u uw aanbetaling terug.
.
Met vriendelijke groeten,

Michiel Soethout  


Manege Soethout
Steenovenweg 2a
5091 JS OOSTELBEERS
0499-575593
info@soethout.nl
www.soethout.nl
IBANnr: NL79 RABO 0138 8101 92

manege soethout telefoon 0499 575593
Terug naar de inhoud