--Ponykamp Inschrijven -febr- bewaar - Kopieën - Manege Soethout

Ga naar de inhoud

--Ponykamp Inschrijven -febr- bewaar - Kopieën

Ponykamp > Bewaar

januari 2021

Geachte Ouders, Beste jongens en meisjes,
 
Nog even en het is weer zover. Dan organiseren wij weer onze JEUGD-RUITERKAMPEN!

Alle kinderen tot 17 jaar kunnen hieraan meedoen.
De kampen zullen dit jaar gehouden worden in de week van:

Week 1  12 juli t/m 17 juli
Week 2  19 juli t/m 24 juli
Week 3   9 aug t/m 14 aug

De kampen beginnen op zondag-ochtend. We verwachten de kinderen om 10.30 uur waarbij we U graag ontvangen met een kopje koffie. De kinderen slapen in grote legertenten en wanneer iedereen een plaatsje heeft gevonden gaan we beginnen met de verschillende activiteiten. Natuurlijk staat paardrijden voorop deze week. Ieder kind krijgt een pony of paard toegewezen waar hij of zij deze week voor mag zorgen. Dat wil zeggen borstelen, zadelen e.d. Elke dag wordt er 2x gereden, in het bos of in de manege voor nog wat extra instructie, behalve op woensdag. Dan rijden we maar 1x want s’middags gaan we dan zwemmen.
 
Behalve paardrijden staan er natuurlijk ook vele andere leuke dingen op het programma. Er zijn spannende bosspelen en activiteiten in de avond op de manege. Ook houden we een disco-avond en natuurlijk ook een dropping. De laatste avond is er natuurlijk weer een bonte avond . De laatste dag is er s’middags een springwedstrijd waarbij de ouders mogen komen kijken, deze begint om 14.00 uur. Hierna is het kamp om 17.00 uur afgelopen. Alle kinderen krijgen tevens een mooie herinnering aan het kamp.
Onze manege grenst aan een prachtig natuurgebied zodat we geen wegen over hoeven te steken tijdens de bosritten. Uiteraard is continue deskundige leiding aanwezig.

De kosten van het kamp zijn :  € 295,00 (dit is inclusief de Video op usb stick)

Omdat de belangstelling groot is en wij per week maar een maximum aantal kinderen kunnen ontvangen, houden wij de volgorde van opgeven aan. Vanaf a.s. zaterdag 18/1 gaat de inschrijving open vanaf 16 uur, dit gaat via online inschrijven op de site www.soethout.nl. U krijgt hiervan een bevestigingsmail. indien u deze niet heeft ontvangen check dan even je spam mail en anders neem even contact met ons op.  Bij inschrijven vragen wij U een bedrag van € 100,00 te voldoen, de rest voor aanvang van het ruiterkamp. Indien U vragen heeft kunt U natuurlijk altijd bij ons terecht. Vraag het gerust!
Let wel: Uw kind is pas opgegeven wanneer u de aanbetaling heeft betaald en wordt zonder medische redenen niet terugbetaald.

Met vriendelijke groeten,
Michiel Soethout  

Manege Soethout
Steenovenweg 2a
5091 JS OOSTELBEERS
0499-575593
info@soethout.nl
www.soethout.nl
IBANnr: NL79 RABO 0138 8101 92Inschrijfformulier Ruiterkamp 2021 :

Tip
Tip
Tip
Tip
Tip
Tip
Tip
Tip
Tip
Tip
Tip
Tip
Tip
Week 2 van 19 juli t/m 24 juli
Tip
Tip

manege soethout telefoon 0499 575593
Terug naar de inhoud