--Ponykamp juni - Manege Soethout

Ga naar de inhoud

--Ponykamp juni

Ponykamp

Oostelbeers, juni 2022

 
Geachte Ouders, Beste Jongens en Meisjes,

Wat een raar jaar is het tot nu toe geweest het jaar 2020 zal nog lang bij ieder in het geheugen blijven. Heel lang was het dan ook onzeker of de ponykampen dit jaar nog wel door konden gaan. Alleen de gedachte al dat we dat moesten gaan afzeggen daar kreeg ik al een knoop van in mijn maag.

Maar gelukkig was daar dan het bericht dat de zomerkampen voor kinderen door mochten gaan. Enorme blijdschap natuurlijk, maar door de Corona zijn we verplicht enkele maatregelen te treffen.
 
Voor de kinderen tot en met 12 jaar gaat alles redelijk als normaal zij mogen eten, drinken, slapen en spelen zoals het hier altijd gaat. Ook contact tussen hun en de leiding is toegestaan.
Voor de leeftijd categorie 13 t/m 17 jaar zijn er echter wat strengere regels geeisd door de overheid. Tijdens het sporten, rijden en de spellen is er geen restrictie betreffende de 1,5m maatregel. Tijdens het eten en slapen weer wel. Hier zijn wij nu ons uiterste best voor aan het doen om hier meer ruimte voor te creëren. Aan jullie vragen wij dan ook om dit vast met uw kind te bespreken aangezien wij hier ook veel liever vooral heel veel plezier met zijn allen maken i.p.v. heel de dag politieagent te moeten spelen. Ook zal er een kampzone oftewel Kampbubbel gecreëerd worden zodat contact tussen de kinderen en de overige klanten minimaal tot niets is.  
 
Helaas is het niet toegestaan dit jaar dat de ouders op het kamp komen. Daardoor zal het halen en brengen iets anders gaan als voorgaande jaren. De kinderen zullen via een tijdschema worden afgezet en opgehaald (hier later meer info over) slechts 1 ouder per kind toegestaan om mee te helpen het bedje en de spullen te plaatsen in de tent. Wij vragen jullie om via de terraskant aan te komen uw kind te helpen met spullen te plaatsen indien nodig en dan via de kantine (na een dikke kus en een knuffel van uw kind) weer richting de parkeerplaats te lopen. In de kantine kunt u dan nog eventueel de laatste betalingen doen.
 
Ook het einde zal dit jaar helaas anders zijn als normaal. De springwedstijd wordt nog wel verreden, maar omdat dit zonder publiek moet gebeuren gaan wij dat dit jaar op donderdag doen. De uitslag van deze wedstijd kunt u volgen op de livestream via onze FB pagina die vrijdag middag wordt uitgereikt om 15.00. Hierna tussen 16.00 en 17.00 kunt u via het schema (wat u nog tzt van ons ontvangt) uw kind weer bij de manege ophalen.

Net zoals vorig jaar zit de film weer bij de prijs inbegrepen dus kunt u thuis toch nog meekrijgen wat de kinderen allemaal gedaan hebben.

Zorg ervoor dat je zeker de volgende spulletjes bij je hebt:
-          laarzen en goeie schoenen voor de spelen in het bos
-          een cap  (VERPLICHT TIJDENS HET RIJDEN)
-          genoeg schone sokken
-          zwemspullen
-          toiletbenodigdheden
-          regenkleding
-          zaklamp ( + extra batterijen)
-          paardenborstels, zweepje etc.
-          vuilniszak met je naam voor wasgoed
-          stretcher of matras om op te slapen (geen 2 persoons)
-          slaapzak o.i.d.

Het is zeer verstandig om in laarzen, caps, borstels en kleding je naam te schrijven, zodat je steeds je eigen spullen terug kunt vinden.

Mocht uw kind medicijnen gebruiken of extra aandacht nodig hebben voor het een en ander, wilt u dit dan alstublieft direct melden bij aankomst bij de leiding. Als uw kind geen zwemdiploma heeft worden wij hier graag van op de hoogte gesteld. Wij kunnen hier dan rekening mee houden.

Naast dat de kinderen van ons heel de dag voldoende drinken en op z’n tijd wat lekkers krijgen, vinden ze het vaak ook leuk om iets lekkers te kopen in de kantine. Dit kan 1 x per dag na het avondeten. Wij vragen dan om zondag het zakgeld aan ons af te geven. Wij noteren wat ze besteden en wat ze over hebben krijgen ze vrijdag weer terug. Op deze manier kunnen ze hun zakgeld niet verliezen.

Als het goed is hebben jullie de aanbetaling van €100,- al voldaan. Het resterende bedrag van €225,-- kan worden voldaan wanneer u uw kind brengt of eerder door overschrijving.

Stortingsmogelijkheid: Rabobank Oirschot  NL 79 RABO 013.88.10.192

Als U tenslotte nog vragen heeft, neemt u dan alstublieft contact met ons op. Rest ons nog U allen een prettige vakantie toe te wensen en voor de jongens en meisjes: van harte welkom en een heel fijn ruiterkamp toegewenst!

Met vriendelijke groet,

Albert en Michiel Soethout
 

manege soethout telefoon 0499 575593
Terug naar de inhoud