Informatie-jan - Kopieën - Manege Soethout

Ga naar de inhoud

Informatie-jan - Kopieën

Ponykamp > Bewaar
januari  2023
 

 
Geachte Ouders, Beste jongens en meisjes,
 
 
Nog heel even en dan is het weer zo ver. Dan gaat de inschrijving van Ponykamp 2023 weer open.
 
Alle kinderen tot 17 jaar kunnen hieraan meedoen.
 
De kampen zullen dit jaar gehouden worden in de week van:
                16 juli t/m 21 juli
 
                23 juli t/m 28 juli
 
               13 aug t/m 18 aug                    
 
 
De kampen beginnen op zondag-ochtend. We verwachten de kinderen om 10.30 uur waarbij we u graag ontvangen met een kopje koffie. De kinderen slapen in grote tenten en wanneer iedereen een plaatsje heeft gevonden gaan we beginnen met de verschillende activiteiten. Natuurlijk staat paardrijden voorop deze week. Elke dag wordt er 2x gereden, in het bos of in de manege voor nog wat extra instructie, behalve op woensdag. Dan rijden we maar 1x want dan gaan we in de middag zwemmen. Tijdens het kamp wordt er ook een springwedstrijd verreden.
 
 
Behalve paardrijden staan er natuurlijk ook vele andere leuke dingen op het programma. Er zijn spannende bosspelen en activiteiten in de avond op de manege. Ook houden we een disco-avond en natuurlijk ook een dropping. De laatste avond is er natuurlijk weer een disco.
 
 
Onze manege grenst aan een prachtig natuurgebied zodat we geen wegen over hoeven te steken tijdens de bosritten. Uiteraard is continue deskundige leiding aanwezig.
 
 
De kosten van het kamp zijn : € 335,00 (dit is incl. de film)
 
 
Omdat de belangstelling groot is en wij per week maar een maximum aantal kinderen kunnen ontvangen, houden wij de volgorde van opgeven aan.
Vanaf  zaterdag 4/2 gaat de inschrijving open vanaf 17 uur voor onze vaste klanten, uiteraard zijn ook weer de kinderen welkom die hier graag op kamp komen die normaal gesproken elders rijden, maar door de vele aanmeldingen van vorige jaren hebben wij besloten eerst onze eigen klanten de kans te geven. Andere kinderen kunnen inschrijven vanaf maandag 6 februari. Dit gaat online inschrijven via onze site www.soethout.nl. U krijgt hiervan een bevestigingsmail indien u deze niet heeft ontvangen check dan even je spam mail en anders neem even contact met ons op.  Bij inschrijven vragen wij U een bedrag van € 100,00 te voldoen, de rest voor aanvang van het ruiterkamp. Indien U vragen heeft kunt U natuurlijk altijd bij ons terecht. Vraag het gerust!
 
 
Let wel: Uw kind is pas opgegeven wanneer u de aanbetaling heeft betaald en wordt zonder medische redenen niet terugbetaald.
 
.
 
Met vriendelijke groeten,
 
 
Michiel Soethout  

Manege Soethout
Steenovenweg 2a
5091 JS OOSTELBEERS
0499-575593
info@soethout.nl
www.soethout.nl
IBANnr: NL79 RABO 0138 8101 92
manege soethout telefoon 0499 575593
Terug naar de inhoud