Informatie jul - Manege Soethout

Ga naar de inhoud

Oostelbeers, juli 2023

    
Geachte Ouders, Beste Jongens en Meisjes,

Nog een paar weken en dan gaat het eerste kamp al weer van start.

Het ponykamp zal starten op zondag om 10.30 en jullie zullen buiten ontvangen worden met een kopje koffie of thee.

Ook dit jaar zal er tijdens het kamp weer hard gewerkt worden om een leuke demonstratie te geven als jullie de kids weer komen halen. We verwachten jullie vrijdag om 15.00 en zullen rond 16.30 aan de prijsuitreiking beginnen van de springwedstrijd die donderdag al verreden wordt. Om vervolgens rond 17.00 het kamp gezamenlijk af te sluiten

Net zoals vorig jaar zit de film weer bij de prijs inbegrepen dus kunt u thuis toch nog meekrijgen wat de kinderen allemaal gedaan hebben.

Zorg ervoor dat je zeker de volgende spulletjes bij je hebt:
- laarzen en goeie schoenen voor de spelen in het bos
- een cap  (VERPLICHT TIJDENS HET RIJDEN)
- genoeg schone sokken
- zwemspullen
- toiletbenodigdheden
- regenkleding
- zaklamp ( + extra batterijen)
- paardenborstels, zweepje etc.
- vuilniszak met je naam voor wasgoed
- stretcher of matras om op te slapen (geen 2 persoons)
- slaapzak o.i.d.

Het is zeer verstandig om in laarzen, caps, borstels en kleding je naam te schrijven, zodat je steeds je eigen spullen terug kunt vinden.

Mocht uw kind medicijnen gebruiken of extra aandacht nodig hebben voor het een en ander, wilt u dit dan alstublieft direct melden bij aankomst bij de leiding. Als uw kind geen zwemdiploma heeft worden wij hier graag van op de hoogte gesteld. Wij kunnen hier dan rekening mee houden.

Naast dat de kinderen van ons heel de dag voldoende drinken en op z’n tijd wat lekkers krijgen, vinden ze het vaak ook leuk om iets lekkers te kopen in de kantine. Dit kan 1 x per dag na het avondeten. Wij vragen dan om zondag het zakgeld aan ons af te geven. Wij noteren wat ze besteden en wat ze over hebben krijgen ze vrijdag weer terug. Op deze manier kunnen ze hun zakgeld niet verliezen.

Als het goed is hebben jullie de aanbetaling van €100,- al voldaan. Het resterende bedrag van    €235,- kan worden voldaan wanneer u uw kind brengt of eerder door overschrijving.

Stortingsmogelijkheid: Rabobank Oirschot  NL 79 RABO 013.88.10.192
t.n.v. Manege Soethout ovv naam kind en welke week (1,2 of 5)

Als jullie tenslotte nog vragen heeft, neemt u dan alstublieft contact met ons op. Rest ons nog jullie allen een prettige vakantie toe te wensen en voor de jongens en meisjes: van harte welkom en een heel fijn ruiterkamp toegewenst!

Met vriendelijke groet,

Michiel Soethout

manege soethout telefoon 0499 575593
Terug naar de inhoud